About Us

Wij zijn Wendy en Noël

 Sinds mei 2011 zijn we de eigenaars van “Bakker Vanhout” Als ambachtelijke bakker willen we U dagverse producten aanbieden. Om dit te verwezenlijken ziet U veel beweging in en rond de bakkerij van ver voor de openingsuren tot ver erna. In de vroege uurtjes kruipt de geur van vers gebakken producten over het plein en  de straten.

Wendy… Is al vanaf 1988 een vast gezicht in onze bakkerij. Zij kent de sociale rol van een ambachtelijke bakker in een gemeenschap goed. Een praatje met de bakkersvrouw, een kwinkslag en een klant die weer lachend en tevreden naar buiten gaat. Dit is waar het ook vaak om gaat bij “de bakker”. Het dagelijks brood en bij gelegenheid een verwennerij, simpel, maar het maakt het leven mooi…..

Achter Wendy staat Noël, al sinds jaar en dag haar partner. Vanaf de zijlijn heeft hij het bakkersvak ontdekt en stilaan meer naar de kern van de zaak gewerkt. Zoals we zeggen, van de afwas naar de kneder. Gezien zijn vorige job veel bijscholing vereiste, heeft hij de combinatie gemaakt om sinds 2015 volledig zijn passie toe te leggen op het ambachtelijk bakken. Ondersteund door de tradities van Bakkervanhout, en bijgevuld met de kennis van de vele ambachtelijke proefbakkers.